Over ons

Hoe we werken

Inzicht geven

Dat wij ondernemers belastend werk uit handen nemen, betekent niet dat we willen dat zij afhankelijk en onwetend blijven. Ons werk is veelal financieel en leidinggevend van aard. En hoe goed wij die rol ook kunnen vervullen, het dient een ondernemer niet om daar geen enkel zicht op te hebben. 

Daarom leggen we alles wat we aan taken overnemen het liefst ook uit. De ondernemer hoeft het daarna niet zelf te doen, maar kan wel gebruik maken van zijn nieuw vergaarde kennis en inzichten. 

Coöperatief meedenken

Wij passen niet op de winkel. We voelen ons verantwoordelijk voor en betrokken bij het succes van klanten en doen altijd meer dan een takenpakket afwerken. Door ons administratieve werk hebben we zicht op het hart van ieder bedrijf. We zien kansen en bedreigingen, en die zullen we altijd benoemen. We geven feedback, checken of doelen van ondernemers overeen komen met de cijfers die wij opleveren, en vragen wat wij kunnen betekenen in ontwikkelingspunten.

Persoonlijk

We werken misschien veel met cijfers; ons plezier zit hem er in dat onze klanten geen nummer zijn. Wij geloven dat iedereen het beste werk levert als er een basis is van betrokkenheid en onderling vertrouwen.

Daarom heeft iedere klant bij ons één aanspreekpunt, die hun situatie en verhaal kent. En omdat ondernemen niet tussen 9 en 5 gepropt kan worden, beweegt diegene ook flexibel mee met het ritme van de klant.